Wysłany: 2010-02-26, 13:08 Zmiany w grze i reset postaci
Konnichi wa, shinobi!
Zgodnie z zapowiedziami, 1 marca 2010 o północy gra zostanie wyłączona na około godzinę.
W tym czasie zostaną wprowadzone zmiany w grze które znacznie poprawią grywalność. W tym miejscu dziękujemy wszystkim, który testowali te zmiany na wersji beta.
W tym samym czasie zrobimy reset wszystkich postaci w grze do 1 poziomu, tak, aby każdy miał równe szanse na zostanie najpotężniejszym shinobi :)
Bardzo prosimy o wsparcie i reklamowanie naszej gry wśród znajomych i w sieci. Arigato!
Oczywiście to dopiero początek zmian, tutaj macie przedsmak tego jak chcemy by wyglądała gra:
Eh, a jednak, reset :( No cóż mogę zrobić? Jedyne co mogę zrobić to cieszyć się że nareszcie ktoś zajmuje się grą :) Za kilka miesięcy może będe miał 160 lvl xD
EDIT:
Może ci co testowali BETE dostaną jakies bonusy ? xD
_________________ Nie gryź ręki moderatora swego, która Cię WARNI ! ^^
Dozwolone od 18 roku życia !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
mistrz9595
Wysłany: 2010-03-03, 18:44 lol
I co bedzie z tym exp ja nie mam jak exp 37 lvl na 20 to mi sie nie opyla zabardzo ;/ a w lesie za mocne te boty
Nie płacz, tylko jeśli chcesz mieć na kim expić to zapraszaj ludzi do gry. Im więcej ludzi tym więcej postaci na których można expić -.-
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
mistrz9595
Wysłany: 2010-03-04, 16:07
namawialem kumpli wielcy fani naruto wlasnie widze mowia ze to glupia gra;/ dlatego nikt nie gra a tak pozatym ja nie becze
A ja chciałbym podziękować i pogratulować nowym adminom. W końcu jakieś sensowne zmiany, prawda że nie jest to spełnienie mażeń ale podstawowe błędy zostały usunięte i gra toczy się na duzo wyższym poziomie. Świetnie sprawdza sie exp za wygrana walke podczas gdy ktos nas atakuje. Mam dobry kontakt z adminami strony (sorki z aumieszeczenie stronki) bleachgotei.pl może sie uda zareklamować naszą grę i duzo osób dołączy. Pozdrawiam Matibogiziom/NarutoXXL
Nowy wygląd przyjdzie razem z kompletnym przepisaniem gry. Kilka luźnych pomysłów:
rozwijanie postaci na wielu szczeblach: ninjutsu, taijutsu, genjutsu, posługiwanie się bronią, siła, szybkość, atak, obrona
osobno rozwijane każde poznane jutsu, różne sposoby na ich poznanie
faktyczna mapa świata Naruto, podróże międzi wioskami i miastami
rangi, egzaminy, Kage każdej z wiosek wybierany poprzez turniej, będzie mógł tworzyć unikalne misje, decydować o polityce (np. wypowiadać wojny, zawierać sojusze itp.)
własny wygląd postaci; każdy gracz będzie miał unikalną postać, koniec z paroma postaciami do wyboru; przy zakładaniu postaci test z paroma pytaniami, który zadecyduje o pochodzeniu klanowym (Uchiha, Hyuuga, Aburame itp) lub byciu bezklanowcem
drużyny (?)
Czyli kolejny reset będzie? :D Jeśli tak to tym razem będę się cieszył xD
mistrz9595
"Nie róbcie już resetu bo jestem pierwszy w rankingu"? Eh... Cichy też był pierwszy, miał 460 lvl i jakoś nie płakał, że stracił te wszystkie lvle.
mistrz9595
Wysłany: 2010-03-06, 08:14
dobra nie beczy tak ale czy gra po stracie takiego lvl ?? no powiedz
To nie jest forum do obrażania się! Sądzie że takie zmiany będą poprawne ale "panie borec" xD. Powinniśmy już teraz wiedzieć czy będzie reset bo szkoda czasu na bezsensowne klikanie i denerwowanie się "który jestem w rankingu i ile lvli stracę". Pozdrawiam Mati.
dobra nie beczy tak ale czy gra po stracie takiego lvl ?? no powiedz
Jesteś śmieszny tyle ci powiem Tak jak mówił Lion Cichy miał 460 i nie miał pretensji tylko ty masz jakies problemy wonty i tym podobne. I Najlepiej nie zaśmiecaj forum tematami i postami tego typu piszesz jedno a to samo i w dodatku nie dając żadnych logicznych argumentów to chyba tyle z mojej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum