Wysłany: 2010-02-19, 18:37 Zmiany w grze - reset kont?
Dzisiaj wprowadzimy do gry zmiany które testowaliście na beta. W związku z tym, że łatwiej będzie nabić levele, proponujemy zrobić reset kont, aby wszyscy wystartowali z równymi szansami. Co Wy na to?
Wysłany: 2010-02-19, 21:30
Reset kont nic nie da bez reklamy gry teraz gra w to 10 góra 20 osób z czego wiele na lvl 100+ i nie wiem jak usuniecie im konta czy będą zadowoleni xD Trochę szkoda mi 456 lvl który wbijałem ponad rok ale i tak już tu prawie nie zaglądałem więc wisi mi co zrobicie z kontami.Tyle ode mnie xD
Wstrzymamy się jeszcze. Co do reklamy - próbowaliśmy się kontaktować z redaktorami większych portali o naruto, ale odpowiedzi nie było żadnej. Jeśli ktoś ma kontakt z takimi osobami to proszę pisać na PW.
Wyśle link do strony moim kolegom fanom Naruto ^^ i powklejam na kilku stronach internetowych albo forach na pewno ktoś się dołączy. Jak nas będzie ze 100 pomyślimy co dalej. Pytałeś na portalas shippuuden.pl, naruto.wbijam.pl lub narutek.pl? Miałem kontakt z adminami i są raczej mili.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum