Moja propozycja dotyczy banku a mianowicie zwiększenie jego 'pojemnosci' gdyż w chwili obecnej można zdeponować jedynie 250k . Jest to trochę kłopotliwe gdyż jestem posiadaczem sporej sumki [:)] i gdy mnie ktoś zaatakuje tracę większą część. A druga propozycja dotyczy Restauracji Ramen. Można [przynajmniej kiedys tak było] tam pisać tylko "klimatycznie" np. *wchodzi do baru* itd moim zdaniem w takiej grze jak ta powinien być normalny czat w którym można porozmawiać z innymi graczami a nie tylko smętne zmyślanie jakichś historyjek. I moją propozycją jest by zachować Restaurację ale zrobić również osobny czat :)
_________________ Nie gryź ręki moderatora swego, która Cię WARNI ! ^^
Dozwolone od 18 roku życia !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Borec jeżeli chciałbyś dodać jakiś chat to oferuje www.xat.com
Bardzo rozwinięty chat, podział na gości,użytkowników,moderatorów,adminów i head adminów.Można zmieniać tło chata.Jest bardzo duże uśmieszków i są gry i zabawy itp.
ja wolał bym chat z samej pierwszej wersji czyli jest u góry ekranu i możemy pisać jak i czytać w każdej chwili nie zależnie co robimy na stronie i to by było bardzo dobre rozwiązanie bo znowu stało się centrum życia gry (jak dla mnie to był chat z grą)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum