Gra Naruto Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Chapter 424
Autor Wiadomość
Ametarashi 
Krwawy Lord

Wysłany: 2008-11-07, 15:59   Chapter 424

Na początku widzimy martwe ciała wojowników konohy, badane(?) przez ślimaki Tsunade.
Ona sama ochraniana, przez 4 członków Anbu, w barierze przesyła im czakrę oraz odbeira od nich informacje(ślimaków). Okazuje się, że jest bardzo wielu poległych.
Scena przenosi się do podziemi. Widzimy Danzou oraz jego ludzi 'rdzeń anbu', a na drzwiach(?) do pomieszczenia tajemniczy napis 'Yamato works'.
Danzou mówi, iż dzięki akatuski udało mu się wyrwac spod nadzoru tsunade, teraz mogą spokojnie czekac, aż sytuacja na powierzchni się ustabilizuje. jeden z członków rdzenia proponuje, aby pomóc na powierzchni, gdyż giną niewinni ludzie. Danzou jednak kategorycznie odmawia, twierdzi, iż są mu niepotrzebni... aby został Hokage... czas Tsunade się kończy...
Przenosimy się do grupy badającej ciało ninja z wioski deszczu. Kilka retrospekcji z jego zycia. Rozmowa z mała dziewczynką ukrytą w worku na trupy, rozmowa z Konan, rozmowa o miejscu pobytu prawdziwego Peina...
Kolejne przeniesienie. Tym razem znów miejsce walki kakashiego z dwoma ciałami Peina. Jedno(Yahiko) uciekło z miejsca walki, mozemy się domyslic , iż Kakashi uzył ms'a by uratowac się przed gwoździem. Ojciec Choojego nie żyje, 'grubasek' zaczyna go opłakiwac. Kakashi każe mu uciekac, przekazac dokładne informacje Tsunade. Marionetkowe ciało peina znowu atakuje, tym razem by powstrzymac Choojego. Kakashi znów aktywuje ms, tym razem jego uzycie będzie dla niego śmiertelne. Syn Białego Kła jest jednak pewny, iż to jedyna rzecz jaką w danej chwili jest w stanie zrobic dla swej ukochanej wioski...
Shizune twierdzi, iz z aktualnymi informacjami są w stanie pokonac Peina, znają jego sekret.

Na następny chapter musimy czekac co najmniej 2 tygodnie, Kishimoto wział sobie zasłużony urlop. (Ma wyczucie czasu...)

Od razu wątek, który chciałbym wprowadzic do dyskusji:
-nie sądzicie, ze dziewczynka z worka łudząco przypomina dziewczynkę z fillerów anime, z niesamowitym doujutsu(kekkei genkai oczne), czerwonooka, zdecydowanie przewyższająca byakugana, która opiekował się jeden z 7 mistrzów miecza władajacy piorunami?

(to tylko spostrzeżenie i zarazem pytanie dot. chaptera, teorie i hipotezy w innym temacie).

vejiita
Sanin

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-11-07, 20:53   

Powiem ,że są lekkie upodobania między tymi dziewczynkami i są one w paru rzeczach podobne.

Raphael 

Wysłany: 2008-11-08, 16:19   

Według mnie te dizewczynki nie mają nic ze sobą wspólnego.

Mati 

Wysłany: 2008-11-08, 22:46   

"Rozmowa z mała dziewczynką ukrytą w worku na trupy, rozmowa z Konan, rozmowa o miejscu pobytu prawdziwego Peina..." Konan z nią nie rozmawia bo ona nie żyje(ta dziewczyna w worku) tylko rozmawiała z tym gościem co są w jego głowie i jeszcze chciałem powiedzieć że miałem wcześniej racje co do kakaschiego bo on użył MS

Gość

Wysłany: 2008-11-11, 20:30   

fajnie

tiger2435 
tiger2435

Wysłany: 2009-02-08, 22:55   

jesli by kakashi zginol to fajnie by bylo aby Masahi Khimoto pokazał jak spotyka sie z obito rin i yondaime

Lion_heart_14 
Precz z dziećmi neo!

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2009-02-09, 11:16   

Kakashi nie żyje... Przeczytajcie najnowsze chaptery [aktualnie najnowszy to 434] to sie przekonacie... Eh -.-

Gość

Wysłany: 2009-02-09, 11:44   

co tam

KONIU
Gość
Wysłany: 2009-02-09, 11:47   

super

bambamdupa
Gość
Wysłany: 2009-02-13, 10:13   

siema ciotmateksy

kosasuke22 

Wysłany: 2009-02-16, 17:44   

Weżcie nie zaśmiecajcie forum tekstami typu:"bambamdupa siema ciotmateksy"
Ja uważam że kakashi zginie lubie kakashiego ale wszytko na to wskazuje że zginie
Obrona: 7
Szybkość:7
Życie:16/16
Maksymalna chakra:85
Poziom: 9
Wioska:Konoha-Gakure
Wygrane walki:179
Przegrane walki:131
Razem:310

Pudziu
Gość
Wysłany: 2009-03-06, 08:54   

www.ukrytawioska.com tam macie mange naruto. jest juz chapter 437 i to obrazkowy

Lion_heart_14 
Precz z dziećmi neo!

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2009-03-07, 14:25   

Eh.. Jest jakaś inna manga niż "obrazkowa"? -.- Żal...

boryniu16
Gość
Wysłany: 2009-03-16, 12:20   

Szkoda Kakashiego :mrgreen:

przybłęda
Gość
Wysłany: 2009-05-17, 18:02   

no sa np. dialogowa albo w formie filmu albo streszczenie

Odpowiedz do tematu