Weźcie pod uwagę, że to będzie całkiem nowa gra. W ogóle zastanawiamy się czy jest sens robienia leveli, i tak mało będzie od tego zależało w walce. Regulamin też się zmieni, będzie zakaz używania imion z Mangi/Anime, trzeba będzie wymyślać swoje. A to po to, żeby gra była klimatyczna, a nie tak jak teraz, że po lesie biega dwudzestu Naruto czy Sasuke.
Tak więc nie tyle będzie reset, co konta będą tworzone od nowa. Ale do tego jeszcze daleko, potrzebujemy dużo czasu żeby to zrobić.
Oczywiście jeśli będziecie chcieli zostawimy starą wersję gry osobno, bez resetu.
Wysłany: 2010-03-06, 10:26
Ludzie to tylko gra a wy tak płaczecie po stracie paru lvl xD ja straciłem dorobek prawie roku grania i nie płaczę xD Tak nawiasem mówiąc Borec jeśli uda ci się przeprowadzić te wszystkie zmiany to jesteś wielki i gra zapowiada się ciekawie. A tak wogóle to gdzie nastąpił ten reset lvl bo ja mam link do 2 serwerów i na żadnym nic nie straciłem xD
Na tym drugim linku rzeczywiście nie było xD Ale lvle są cofnięte, bo na tym co był reset miałem lvl 160 chyba a na tym mam 156 lvl :)
EDIT:
Cichy po co podawałeś ten link ? :D Bym sobie dalej lvle wbijał xD
_________________ Nie gryź ręki moderatora swego, która Cię WARNI ! ^^
Dozwolone od 18 roku życia !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Ostatnio zmieniony przez Lion_heart_14 2010-03-07, 09:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum