Hmm, moim zdaniem regulamin gry powinien być trochę zmieniony, a mianowicie multikonto powinno być karane, gdyż kolega, który niedawno pisał że nie ma na kim expić zrobił sobie dwa dodatkowe konta i zabija je by zdobyć wyższy lvl. W ten oto sposób jest na trzech pierwszych miejscach w rankingu. Według mnie to jest nie fair w stosunku do innych graczy, którzy zdobywają lvle w uczciwy sposób.
Bardzo proszę administrację o interwencję w tej sprawie.
PS: Nie wiedziałem w jakim dziale to napisać więc napisałem w offtopie.
EDIT:
Po dokładnym przeczytaniu regulaminu widzę że ów kolega złamał co najmniej dwa punkty w regulaminie.
1-Paragraf czwarty, punkt pierwszy, podpunkt g) regulaminu mówi że: Imiona postaci oraz nazwy klanów nie mogą zawierać bezsensownego ciągu liter (np. aaabbbb, abcdef, xDD, xPP)
2- Paragraf czwarty, punkt pierwszy, podpunkt j) regulaminu mówi że: Imiona postaci oraz nazwy klanów Nie powinny zawierać wyrażeń sugerujących, iż dany gracz lub dany klan jest lepszy bądź lepsza od innych (np. Pan Świata, Władca Smoków, Niezniszczalny; Najlepsza Gildia, Najlepsi z Najlepszych, itp.)
Można by się przyczepić też do cyfr w nicku [paragraf 4, punkt 2, podpunkt a] ale na to można by przymknąć oko :)
_________________ Nie gryź ręki moderatora swego, która Cię WARNI ! ^^
Dozwolone od 18 roku życia !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
mistrz9595
Wysłany: 2010-03-05, 06:57
jak juz mnie o to osadzacie to wszyscy gracze co sa w najlepszej 5 maja multikonto i exp tak jak ja AAA5555555555 drugie konto mistrz555555555555555 3 konto aaa55555555 jakos tak wiec to chyba jedyny sposob szybkiego exp . I tylko dzieki nam widac ze ktos gra ... pozdro mistrz9595
Jak już pisałem w innym temacie, jeżeli chcesz mieć na kim expić reklamuj grę [nie tylko kilku swoim kumplom -.-].
Chciałbym troszkę sprostować. Multikonto nie powinno być karane lecz wykorzystywanie go w wyżej wymieniony sposób. Sądzę że większość się ze mną zgodzi, że Ty po prostu oszukujesz.
_________________ Nie gryź ręki moderatora swego, która Cię WARNI ! ^^
Dozwolone od 18 roku życia !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum