błąd jest jak zabijemy wszystkich co możemy to wtedy mamy możliwość zabić każdego a przynajmniej z wyższym lvl bo nie sprawdzałem czy na słabszych też można atakować
To już chyba poprawialiśmy. Może ktoś sprawdzić?
Dzisiaj chcemy przenieść dotychczasowe zmiany z bety do gry, więc jeśli ktoś coś jeszcze zauważył - prosimy zgłaszać.
rabujące linki nie działają i jak już zabiłem wszystkich to nie mogłem słabszych bić oraz misje rangi S nie można ich robić bo potrzebna jest ranga Junina a jaj w grze nie można zdobyć w żaden sposób więc albo wprowadziło by się rangi albo też ustawić od któregoś lvl tak jak pozostałe
I w zwykłej wersji za 1 pkt życia pobiera 2 pkt ( z 5 do rozdania ) i wprowadzenie tego oznaczało by utratę wielu pt do rozdania, no chyba że zostały by one przywrócone ale to raczej był by problem.
I w zwykłej wersji za 1 pkt życia pobiera 2 pkt ( z 5 do rozdania ) i wprowadzenie tego oznaczało by utratę wielu pt do rozdania, no chyba że zostały by one przywrócone ale to raczej był by problem.
To już jest poprawione na beta i będzie wprowadzone do gry, 1 pkt = 1 hp.
Więc wszystkie pkt które dałem w pkt życia przykładowo 10 daje mi 5 do życie to kolejne 5 mi teraz przepadną. Sądzę że wprowadzenie tego będzie troche nie uczciwe dla graczy z wyższym lvlem.
Nie, reset znaczy, że skasuje ci wszystkie lvle i wyzeruje statystyki. Po prostu zaczniesz grę od początku.
_________________ Nie gryź ręki moderatora swego, która Cię WARNI ! ^^
Dozwolone od 18 roku życia !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Ta, bo pewnie masz tam wysoki lvl? A po drugie posty sie edytuje [scala] a nie pisze jeden pod drugim.
_________________ Nie gryź ręki moderatora swego, która Cię WARNI ! ^^
Dozwolone od 18 roku życia !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum