Wszystko fajnie tylko jeden problem - zły dział. Dział w którym napisałeś jest działem NA TEMAT GRY NARUTO RPG a nie na temat screenów. A po drugie wydaje mi się że już dokładnie taki sam poradnik gdzieś wydziałem. Proszę o przeniesienie tematu do działu Offtopic. Chciałbym jeszcze dodać iż nie wszyscy mogą korzystać z tego sposobu.
Wysłany: 2008-08-09, 17:29
Pisze nowego posta, poniewaz glupio zdeczka edytowac poradnik:
@up
Cytat:
Wszystko fajnie tylko jeden problem - zły dział. Dział w którym napisałeś jest działem NA TEMAT GRY NARUTO RPG a nie na temat screenów.
O-0 - Porady od gracza do gracza - Tutorial o ss'ach jak dla mnie pod to podpada
Cytat:
A po drugie wydaje mi się że już dokładnie taki sam poradnik gdzieś wydziałem.
Nie mozliwe, wczoraj go zrobilem -.^ Wiec bezpodstawnie o plagiat mnie nie oskarzaj
Cytat:
Chciałbym jeszcze dodać iż nie wszyscy mogą korzystać z tego sposobu.
Nie? A to niby dlaczego, czyzby jasnie Pan nie mial print screen na klawiaturze? Jesli tak to radze zainstalowac uo screenshot ustawic hotkeya na jakas literke badz znak np \. Co do uo screenshot zapraszam do cioci google
Nie wszystkim działa Screen Shoot. Z plagiatem nie oskarżam mogłem się pomylić a dział zły. Bo nie widziałem aby był sens wstawiania screenów z gry. Bo gra polega głównie na zabijaniu (walcz). Ale i tak brawo za wysiłek w stworzeniu tego poradnika.
Wysłany: 2008-08-09, 18:03
-.- nie wiedziałem że takie coś istnieje.Dzięki :)
podczepię się i dodam od siebie- jeśli używacie firefoxa, to jest wtyczka ScreenGrab! - za jej pomocą można zrobić zrzut całej strony, nie tylko widzialnej części ;) i od razu zapisuje do PNG :)
_________________ Nie gryź ręki moderatora swego, która Cię WARNI ! ^^
Dozwolone od 18 roku życia !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Problem jakiś??
Jestem nowy więc oglądam i oceniam -.-'
EDIT
Down-.-'
Ryj to masz ty...
Skoro temat nie jest zamkniety to bede w nim spamił ile mi sie zachce...
po za tym koleś poprosił o komenty to mu dałem...
A to że temat nie jest zamknięty to nie pluj sie do mnie tylko do admina...
Ostatnio zmieniony przez SpokoZiom 2009-01-06, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
Zamknąć te ryje! Temat powinien być zamknięty już przy tworzeniu, a wy jeszcze tutaj bezsensownie spamujecie! To chyba tyle z mojej strony Miłego dnia życzę...
Wysłany: 2010-01-15, 03:42 Ma laptop dosent startup windows xp?
it is highly unlikely that a windows virus is going to affect a mac. the virus might spred to the mac partition but as long as the virus was made for windows it is not going to cause any harm to the mac unlock iphone 3g
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum